henriautero

Kaikki blogit puheenaiheesta Levi

Byrokratia tappaa

Ihmishengellä ei ole mitään arvoa kun takana on byrokratia ja virkamiehen päätös. Mikä olisi sanktio ihmishengen pelastamisesta vapaaehtoisesti pyytämättä? Aslakin henkilökunta varmaan mielellään tekisi kaikki mahdolliset pelastuslennot jos vain kukaan ei työntäisi kapuloita roottoriin.

On parempi uhrin kannalta, että paikalle saapuu kaksi yksikköä kuin ei yhtään. Päällekkäisiin resursseihin vetoaminen ei auta. Olemme nähneet, että sitä rahaa palaa tässä maassa paljon turhempaankin...

Antti Rinne Lapin ystäväkö

Johanna Ojala-Niemelä (Jutan junttaaja) kehuu sdp:n puheenjohtaja Antti Rinnettä Lapin ystäväksi. Epäillen tätä suuresti, esimerkkinä Jouni Palosaaren ajojahti, jota tämä työläisten jäsenmaksu rahoilla rellestävä ”duunari” on ollut tekemässä. Levi Ski Resort Oy:n pitkäaikainen toimitusjohtaja erotettiin tehtävästään olemattomin perustein ja tämän takana oli Rinne joukkoineen, mutta niinkö tiedetään, se oli virhe. Palosaaren erottamisen todelliseksi syyksi on noussut Rinteen "kateus" menestynyttä Palosaarta kohtaan.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä