henriautero

KÄ: Suomalaisesta lapsiköyhyydestä

  • Kuvan lähde: Lehden nettisivu. Kansan ääni on Suomen työväenpuolueen lehti. Puolueella ei ole kansanedustajia.
    Kuvan lähde: Lehden nettisivu. Kansan ääni on Suomen työväenpuolueen lehti. Puolueella ei ole kansanedustajia.

Laitan linkin tähän lehtileikkeeseen myös tänne usariin:

Kansan äänen numero 1/2015 on ilmestynyt.

Siinä on ilmestynyt seuraava kirjoitukseni:

Suomalaisesta lapsiköyhyydestä

Lue lehtileike klikkaamalla tästä.

Lukemisen iloa!

 

Selvennys 19.3.2015:

Olen ipun ehdokkaana Varsinais-Suomen vaalipiirissä. Asun siis Vaasassa.

 

Tarkennus: Sijoitusmäärissä on huomioitu myös avohuollon sijoitukset (eivät vain huostaanotot)

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Hannu Töyri

Katsos Henri, se sosialimi oli vielä paljon huonompi vaihtoehto. Näissä työttömissä näyttää olevan liian paljon niitä joille työ ei yksinkertaisesti vain maistu.

Käyttäjän OksanenIlona kuva
Ilona Oksanen

Niin.On paljon näitä jotka ovat katsoneet itsensä olevan muiden yläpuolella.He olettavat,ettei heille satu mitään,ja hyvät verkostot pitävät heidät pinnalla.Kun työttömyys osuu kohdalle,kuolema,sairaus,tulee todellisuus vastaan.

Monia on ,joiden ylimielisyys on kokenut kolauksen.Näiden elinehto on heikompien,varsinkin lapsien ja heidän vanhempiensa osoittelu,ja syyllistäminen.Julkisuus tekee samaa,koska poliitikot,liike elämä ,sos-ja terveystoimi on riippuvainen veronmaksajien rahoista,ihmiset maksavat 1,4 miljardia mielummin kansainvälisille huostabisnes konserneille,kuin tukevat oman maan lapsiperheitä.Tätä varten kampanjat joilla mustamaalataan ja halveksitaan suomalaisia perheitä.

Räävitön esimerkki ovat mainokset,joissa lapsia käytetään huostabisneksen tarkoituksiin,esittämällä isät ja äidit juoppoina.Levitetään valheellista kuvaa suomalaisista perheistä juopporetkuina,ja mielisairaina.Näitä kampanjoita tulee aina ennen vaaleja,ja silloin kun sos.viranomaiset tekevät virheitä.

Kylmä totuus on se,että yli 40 % huostataan köyhyyden takia,se ei ole lainmukainen syy,niin vaan tehdään.Samaten ei anneta sairaanhoitoa,eikä toimeentulotukea,asuntoja(400 perhettä ilman asuntoa,lapset huostataan sen kunniaksi,vanhemmat heitetään kadulle)Poliitikot ovat liike elämän edustajien kanssa päätyneet ratkaisuun,koska yhteiset intressit ovat siis olemassa.Poliitikot kun ovat rouvakerhoissaan mukana ssysteemissä,omine järjestöineen,ja liittoineen,keiden etuja ajavat.Oma palli ja naama on saatava pysymään julkisuudessa konstilla millä hyvänsä.Jollakin rahaa on saatava omiin palkkioihin es.RAY rahoittaa näiden tätien projekteja.Ei siis perheiden avuksi.

650 toimijaa,ja lukemattomia sijoittajien,osinkoja saavien,liike toimintaansa lihottavia isokenkäistä on kuvioissa mukana.Bisnes on lapsista tehnyt kauppatavaraa,ja perheistä harmittavan haitan,hidasteen.Virastoja myöten miehitetään puoluetaustan perusteella kaikki päätöksiä tekevät instanssit,jotta kukaan ei saa oikeutta,tai ääntään kuuluviin.Papereita makuutetaan,valituksia,kanteluja,vuosikausia,jotta lapset kasvavat 18 ikään,ja laitokset ja eri toimijat saavat rahansa.100 000 per.lapsi,ei paha.Perhe eläisi sillä 8000kk leveästi,lapsi saisi lainmukaiset tukitoimensakin moneen kertaan.Ilman pakkohuostia,ja perheiden hajoittamista.

Nämä joilla ei ole mitään ymmärrystä,eikä tietoa,ovat aina ensinnä huutelemassa.Heidän kiksinsä tulevat toisten ihmisten maahan lyömisestä,ja halveeraamisesta.Suomessa,kuten eun alueella on 26 miljoonaa työtöntä,ja joka neljäs lapsi elää köyhyydessä.Jokainen, joka aikaansa seuraa,on tietoinen että niin suomessa,kuin eun alueella, työttömyys lisääntyy joka päivä.

Suomessa ovat akateemisesti koulutetut kasvava työttömien joukko,ammatilla ei paljoakaan ole enää merkitystä,se koskee kaikkia,ja jokaista ikäryhmää.Nämä,joiden maailma pyörii oman navan ympärillä,eivät huomaa kuin oman hyvinvointinsa,koska ei ole tarvetta.Tarvetta on korottaa omaa egoaan,muita osoittelemalla.Saa tuntea itsensä tarpeelliseksi,ja hyväksi ihmiseksi,"kunnon kansalaiseksi"Minä,minä.Toisten onnettomuus tuottaa sairasta tyydytystä.

Poliitikot käyttävät härskisti perheitä ja heikoimipia omiin tarkoituksiinsa.Vanhuksista ja sairaista,vammaisista puhumattakaan.

Tietysti asenne siirretään mahdollisiin omiin lapsiinkin.Näin asennevammat saadaan eteenpäin sukupolvelta toiselle.Suomen lapsivihamielisyys ja perheiden kaltoinkohtelu onkin noteerattu ulkomaita myöten,ei tarkoita venäjää,foobikoille tiedoksi.

Toimituksen poiminnat